Cea mai mare agenție de turism online din România isi deschide birou pe Aeroportul Internațional Iași

Date:

Vola.ro, cea mai mare agenție de turism online din România, anunță inaugurarea unui nou birou, de această dată în incinta Aeroportului Internațional Iași. Este al patrulea birou deschis în țară de Vola.ro, după cele din București, Timișoara și Bacău.

“Ne dorim să venim cât mai aproape de clienții noștri și, în ultimul an, am deschis birouri fizice în principalele aeroporturi din România. Am început cu București, Timișoara, Bacău, iar acum continuăm cu Iași, unde avem unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din țară.

Scopul nostru este să le oferim asistență și ajutor rapid clienților noștri care se confruntă cu diferite situații legate de călătoriile lor, să le oferim acestora un grad cât mai mare de siguranță și încredere privind zborurile rezervate de ei, dar și să acoperim cât mai multe zone ale țării, motiv pentru care vom anunța curând deschiderea unui nou birou în Cluj‟, spune Claudia Tocilă, Head of Marketing Vola.ro.

Unde se află biroul Vola.ro de la Iași?

Conform Vola.ro, biroul recent lansat în cadrul Aeroportului Internațional Iași se află în terminalul T3 (în zona de plecări internaționale). Programul biroului este de luni până vineri, între orele 9:00 – 17:00.

În momentul de față, biroul din Iași este deservit de personal dedicat, iar în total, Vola.ro are 12 agenți la birourile din aeroporturile din țară. În cadrul birourilor fizice, clienții Vola.ro beneficiază de asistență specializată la fiecare pas: achiziționarea biletelor de avion, produsele de flexibilitate si protecție a itinerariului de la Vola.ro, dar și servicii adiționale precum bagaje, locuri în aeronavă, check-in, modificări ale detaliilor de zbor.

Care sunt destinațiile preferate ale ieșenilor?

Aeroportul din Iași se numără printre cele mai aglomerate din țară. Potrivit Vola.ro, acesta ocupă a doua poziție din România, imediat după aeroportul Otopeni.

Cele mai căutate destinații pentru ieșeni sunt Londra, Paris, Roma și Bergamo, orașe europene aflate în apropierea zonelor în care sunt comunități mari de români, dar și Bucureștiul, zborurile către Otopeni fiind frecvente în clasamentul rutelor interne. Nu în ultimul rând, principala companie aeriană care operează zborurile de pe aeroportul din Iași este WizzAir.

Despre Vola.ro

În 2023 Vola.ro a fost desemnată cea mai cunoscută, utilizată și mai recomandată agenție de turism online din

România. Compania a avut, încă de la înființare, o dinamică explozivă, atât că cifră de afaceri, cât și ca număr de angajați și clienți. Vola.ro deservește persoane fizice sau companii, oferind servicii complete de turism: suport pentru rezervarea biletelor de avion opțiunea de bilete rambursabile, rezervări hoteluri, vacanțe, asigurări medicale de călătorie și servicii de rent-a-car.

În ultimii ani, strategia Vola.ro s-a îndreptat spre dezvoltarea unor servicii de călătorie unice, de tip fintech, menite sa protejeze clienții de incertitudinea din jurul călătoriilor. Fast Refund, Trip Protect, Flex sunt produsele care permit recuperarea banilor în diferite situații.

De asemenea, Vola.ro este prima companie din România care a fost clasată pe primul loc, pentru trei ani consecutivi, în topul Deloitte Technology Fast 50, în Europa Centrală. În 2015, Vola.ro a primit o investiție de 5 milioane de euro din partea 3TS Capital Partners, același fond care a mai investit în România în Elefant.ro, InternetCorp, Zoot și Vector Watch.

În 2022, Vola.ro a intermediat vânzări în valoare de 73 mil. EUR.

1 COMENTARIU

  1. IAȘUL ,PT MINE ESTE CEL MAI FRUMOS ORAȘ DIN ȚARĂ ,SINCER M-AȘ BUCURA DACA ACEST MARE AEROPORT AR DECHIDE O LINIE IAȘI – MALAGA ,SUNT MULTE CERERI .ȚINE-ȚI CONT ȘI DE CERERILE CĂLĂTORILOR ,MULTUMESC ,AȘ FI BUCUROASĂ SĂ PRIMESC O VESTE BUNĂ ,TOT RESPECTUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Prognoză ANM: meteorologii au emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni

Temperaturi mai mari decât media, de Crăciun și normale...

Perspective de colaborare cu Aeroportul din Chișinău

O delegație a Aeroportului Iași, condusă de Directorul General...

Jandarmeriţa prinsă cu droguri în poşetă s-a întors la muncă

Femeia jandarm care a fost prinsă cu droguri în...