luni , 23 noiembrie 2020 6:37 pm
Iasi booked.net
-1°C

CARE ESTE ARMA ANTI-COVID?

Profesorul doctor Vlad Ciurea consideră că arma anti-COVID este gândirea pozitivă. În contextul pandemiei de coronavirus, neurochirurgul susține că este foarte important ca oamenii să nu fie stresați.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că în ultimele 24 de ore au fost infectați cu noul coronavirus un număr de 2.466 de persoane. De la începutul pandemiei, 182.854 de oameni s-au îmbolnăvit de COVID-19.

^

Capitala a intrat în scenariul roșu, din cauza numărului mare de infectări. Astfel, Consiliul Municipal pentru Situații de Urgență a decis aplicarea unor noi restricții. Potrivit noilor reguli, bucureștenii trebuie să poarte masca de protecție în toate spațiile publice închise și deschise. De asemenea, restaurantele, cafenelele, teatrele, cinematografele și sălile de jocuri de noroc vor fi închise pentru următoarele 14 zile.

De asemenea, cursurile se vor desfășura doar în mediul online. Decizia CMSU vine după ce rata de infectare în Capitală a ajuns luni la 3,19 la mia de locuitori și a intrat în vigoare începând de marți, 20 octombrie.

În contextul pandemiei de coronavirus, neurochirurgul Vlad Ciurea susține că este foarte important ca oamenii să nu fie stresați.

”Stresul este egal tensiune.La fel se întâmplă și intelectual. Organismul uman este programat să facă cinci lucruri pe zi. Dacă mai adaugi încă cinci, cre­ierul nu le va face bine nici pe primele. Nu pu­tem mai mult. Dar nu toți oamenii au așa o mare capacitate de sinteză. Sigur există și persoane antrenate, sunt inte­lectuali, spioni, scriitori, yoghini, acestea sunt excepțiile. Omul obișnuit trebuie să se păzească ca să nu intre în stres”, a spus neurochirurgul. Sursă:cancan.ro

reclama adnow

Recomandări

Coordonatorul campaniei de vaccinare în România: Vaccinul va fi gratuit și nu va fi obligatoriu

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti COVID din România, medicul militar Valeriu Gheorghiță, a declarat sâmbătă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *