miercuri , 25 noiembrie 2020 10:03 pm
Iasi booked.net
-1°C

Amenzi mari pentru ieșeni!

În municipiul Iași, autoritățile au intensificat acțiunile de sancționare a șoferilor care parchează neregulamentar autoturismele pe trotuare și în locurile nepermise.

Având în vedere faptul că numeroși șoferi parchează autoturismele pe trotuare și astfel blochează circulația pietonilor, autoritățile locale au intensificat acțiunile de sancționare a conducătorilor auto care parchează neregulamentar. Acțiunile sunt realizate mai ales pe străzile din zona centrală a municipiului Iași.

^

În urma activităților desfășurate în data de 19 octombrie, polițiștii locali au încheiat nu mai puțin de 33 de procese-verbale de constatare a contravenției, conform O.U.G.195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice, iar alte 30 de amenzi conform Hotărârilor de Consiliu Local Iași. Multe sancțiuni au fost luate de șoferi în zona centrală a Iașului și pe motiv că intră pe străzile cu acces interzis.

Într-o altă ordine de idei, polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului au aplicat în aceeași zi de 19 octombrie o amendă în valoare de 500 lei, ieșeanului N.V., întrucât a fost depistat în timp ce a pătruns și deplasat voluntar cu un vehicul cu tracțiune animală pe raza municipiului Iași. Sursă: bzi.ro

 

reclama adnow

Recomandări

Poliţia Locală poate ridica mașini parcate pe domeniul public în afara spaţiilor amenajate

Poliţia Locală poate să dispună ridicarea unei mașini parcate pe domeniul public, în alte locuri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *