marți , 7 iulie 2020 2:33 pm
Iasi booked.net
-1°C

Cântăreaţa Viorica de la Clejani a aruncat cu lapte şi a stropit cu apă jurnaliştii care filmau în faţa casei sale

Cântăreaţa Viorica de la Clejani a avut o reacţie agresivă în faţa unei jurnaliste de la Antena 3, aflate în faţa casei sale, după ce a apărut informaţia conform căreia fiica sa Margherita a provocat un accident rutier. 

Margherita de la Clejani a fost implicată azi-dimineaţă într-un accident de circulaţie pe strada Norilor din Bucureşti, iar testele efectuate ar fi relevat faptul că artista a consumat substanţe interzise, scrie cancan.ro. O echipă de jurnalişti de la Antena 3 mers la locuinţa familiei, iar Viorica de la Clejani a avut o atitudine agresivă faţă de reporteriţa care transmitea în direct, informează adevarul.ro.

Viorica de la Clejani a înjurat şi a aruncat cu o cutie cu lapte în jurnalişti, apoi i-a stropit cu furtunul cu apă în încercarea de a-i goni din faţa locuinţei sale. Ulterior, Ioniţă de la Clejani le-a cerut scuze jurnaliştilor pentru atitudinea agresivă a soţiei sale. „Îmi cer scuze dumneavoastră şi televiziunii. O cunoaşteţi cu toţii pe Viorica şi ştiţi că este imprevizibilă. Aşa e ea. Ne cerem scuze pentru toţi cei care ne urmăresc şi se uită la noi, la Clejani. Cred că orice mamă ar fi reacţionat aşa. Ea e ca o leoaică ce şi-a apărat copilul. Aşa e orice mamă şi Viorica ştiţi cum reacţionează“, a declarat artistul.

loading...

Recomandări

Amenințare filmată de un student pentru un profesor de la UAIC (VIDEO)

Este anchetă internă la Facultatea de Informatică din Iași, după ce, pe internet, a circulat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *