vineri , 16 aprilie 2021 1:46 pm
Iasi booked.net
-1°C

Bianca Drăgușanu nu pierde timpul. Ce a declarat despre relația cu turcul CENGIZ ŞIKLAROĞLU

Despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a surprins din nou lumea mondenă. După ce au decis din nou s-o ia pe drumuri separate, se pare că cei doi s-au reorientat.

În timp ce Alex Bodi s-a refugiat în brațele Dariei Radionova, fosta lui iubită, Bianca Drăgușanu ar fi bifat o nouă cucerire, potrivit Cancan.ro.

Bianca Drăgușanu a fost invitată joi la emisiunea „Vorbește lumea”, împreună cu medicul ei estetician, acolo unde a lămurit anumite zvonuri apărute în presă.
Ea a spus că nu are nicio legătură cu fostul iubit al Ioanei Filimon, turcul Cengiz Şıklaroğlu. Ea a precizat că are prieteni comuni cu acest bărbat și din acest motiv a fost plecat la Istanbul și a văzut un film mai mult decât romantic cu el.
După cum reiese din postările acestora de pe Instagram, Cengiz Şıklaroğlu și Bianca Drăgușanu au vizionat împreună filmul ”365”, pelicula care a făcut senzație pe renumita platformă ”Netflix”.

Mai mult decât atât, la scurt timp după ce a ajuns în Turcia, Bianca Drăgușanu s-a fotografiat în una dintre mașinile de lux ale lui Cengiz Şıklaroğlu. Așa cum era de așteptat, milionarul turc, care s-a iubit cu Ioana Filimon și cu Otilia Bilionera, o tratează pe sexoasa blondină mai ceva ca pe o prințesă. Cengiz Şıklaroğlu i-ar fi pus la dipoziție Biancăi Drăgușanu o mașină cu șofer, dar și un buget măricel pentru a ”colinda” câteva magazine de top.

Mai mult decât atât, din nou, Bianca a mărturisit că este fericită că s-a despărțit de Alex Bodi, pentru că în acest fel are mult mai mult timp alocat fetiței sale. Ea a punctate faptul că despărțirea este una definitive și irevocabilă.

Recomandări

Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce a fost bătută de Alex Bodi: „Sunt bine!”

Bianca Drăgușanu a avut aseară prima reacție după ce a fost bătută cu bestialitate de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *