miercuri , 1 decembrie 2021 9:17 pm
Iasi booked.net
-1°C

Bianca Drăgușanu nu pierde timpul. Ce a declarat despre relația cu turcul CENGIZ ŞIKLAROĞLU

Despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a surprins din nou lumea mondenă. După ce au decis din nou s-o ia pe drumuri separate, se pare că cei doi s-au reorientat.

În timp ce Alex Bodi s-a refugiat în brațele Dariei Radionova, fosta lui iubită, Bianca Drăgușanu ar fi bifat o nouă cucerire, potrivit Cancan.ro.

Bianca Drăgușanu a fost invitată joi la emisiunea „Vorbește lumea”, împreună cu medicul ei estetician, acolo unde a lămurit anumite zvonuri apărute în presă.
Ea a spus că nu are nicio legătură cu fostul iubit al Ioanei Filimon, turcul Cengiz Şıklaroğlu. Ea a precizat că are prieteni comuni cu acest bărbat și din acest motiv a fost plecat la Istanbul și a văzut un film mai mult decât romantic cu el.
După cum reiese din postările acestora de pe Instagram, Cengiz Şıklaroğlu și Bianca Drăgușanu au vizionat împreună filmul ”365”, pelicula care a făcut senzație pe renumita platformă ”Netflix”.

Mai mult decât atât, la scurt timp după ce a ajuns în Turcia, Bianca Drăgușanu s-a fotografiat în una dintre mașinile de lux ale lui Cengiz Şıklaroğlu. Așa cum era de așteptat, milionarul turc, care s-a iubit cu Ioana Filimon și cu Otilia Bilionera, o tratează pe sexoasa blondină mai ceva ca pe o prințesă. Cengiz Şıklaroğlu i-ar fi pus la dipoziție Biancăi Drăgușanu o mașină cu șofer, dar și un buget măricel pentru a ”colinda” câteva magazine de top.

Mai mult decât atât, din nou, Bianca a mărturisit că este fericită că s-a despărțit de Alex Bodi, pentru că în acest fel are mult mai mult timp alocat fetiței sale. Ea a punctate faptul că despărțirea este una definitive și irevocabilă.

Recomandări

Coordonatorul Agenţiei TIKA, vizită oficială la UAIC

Joi, 22 iulie 2021, domnul Hasan Burak CERAN, coordonatorul Agenţiei de Cooperare şi Coordonare Turcă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *