miercuri , 28 octombrie 2020 5:41 pm
Iasi booked.net
-1°C

De ce nu trebuie să-ți lași pisica nesupravegheată? Niciodată!

Putini stapani stiu ca pisicile domestice, deși primesc hrana si acasa, reprezinta un pericol imens pentru fauna locala.

Doar in Australia, o singura pisica domestica lasata afara ucide 186 de reptile, pasari si mamifere pe an, majoritatea native continentului. Mai mult, unele pisici reusesc sa se strecoare afara fara ca stapanii lor sa stie.

Multi stapani nu cred ca pisicile lor vaneaza, pentru ca nu gasesc niciodata resturi de animale, ceea ce este fals. Mai multe studii au demonstrat ca multe pisici domestice omoara animale fara sa le aduca acasa. In medie, o pisica domestica aduce acasa doar 15% din prada ei.

Expertii recomanda ca pisicile domestice sa nu fie niciodata lasate afara nesupravegheate, pentru ca pot face ravagii in natura, scrie Digi-animalworld.

Daca ai pisici acasa, in calitate de stapan, e responsabilitatea ta sa te asiguri ca ai grija de felinele tale si nu le lasi sa stea afara nesupravegheate, pentru a preveni moartea a sute de animale in fiecare an.

Recomandări

Ministrul Sănătății, mesaj pentru protestatarii de la Sfânta Parascheva: „Să adaptăm acest pelerinaj la pandemie şi nu pandemia la pelerinaj”!

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a transmis un mesaj către persoanele nemulţumite că nu se mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *