luni , 6 decembrie 2021 7:41 pm
Iasi booked.net
-1°C

Atelierele ”În lumea poveștilor muzicale” revin în Sala „Ștefan Procopiu” de la Palatul Culturii din IAȘI

Atelierele „În lumea poveștilor muzicale” revin în Sala „Ștefan Procopiu” de la Palatul Culturii din Iași, în fiecare sâmbătă, de la orele 16.00, cu lecturi din volume semnate de Cristina Andone și apărute în colecția „Povești din Pădurea Muzicală” (Editura „Nemi”).
Recomandate copiilor cu vârsta de minimum 6 ani, atelierele sunt realizate de dr. Daniela Mihaela Ciocoiu, profesor de canto la Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași, inițiator și coordonator al acestui proiect.
Întâlnirile oferă participanților posibilitatea de a afla lucruri interesante despre viața și activitatea unor compozitori celebri, lecturile fiind completate de jocuri interactive, informații despre notele și semnele muzicale, despre instrumentele din orchestra simfonică etc.
Participarea se face exclusiv cu programare la adresa de e-mail operapentrucopii@yahoo.com, locurile fiind limitate.
Biletele costă 10 lei și pot fi achiziționate de la Palatul Culturii, de marți până duminică, între orele 10.00 – 16.30.
„În lumea poveștilor muzicale” este un program realizat de Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași – Secția Relații Publice, Marketing, Logistică, Proiecte, Programe, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, Inspectoratul Școlar Județean Iași, Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași, Paradis International College și Editura „Nemi”.

Recomandări

Coiful vechi de 2.500 de ani, găsit în Siret, a ajuns la Palatul Culturii din Iași

Astăzi, 15 ianuarie 2021, de Ziua Culturii Naționale, Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași a primit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *