vineri , 22 octombrie 2021 1:05 pm
Iasi booked.net
-1°C

Alertă în Germania: 14 persoane, înjunghiate într-un autobuz. Un iranian, principalul suspect

Cel puțin 14 persoane au fost înjunghiate într-un atac cu cuțitul petrecut într-un autobuz din orașul Lubeck, în nordul Germaniei.

 

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că un suspect a fost arestat. Dintre cele 14 victime, două sunt în stare gravă și au fost transportate la spital, în timp ce restul au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Autoritățile încearcă acum să determine circumstanțele în care s-a petrecut incidentul și motivația agresorului, arată Digi24.

Potrivit martorilor, atacatorul ar fi aruncat pe podea un rucsac din care a început apoi să iasă fum, apoi ar fi scos un pistol. Bărbatul era înarmat și cu un cuțit de bucătărie cu care i-ar fi atacat pe pasageri.

Oamenii au început să țipe și au încercat să sară din autobuz, potrivit presei locale.

Autobuzul era plin cu oameni, relatează Luebecker Nachrichten.

Șoferul autobuzului a oprit imediat vehiculul și le-a deschis oamenilor toate ușile. El s-ar număra printre cei atacați.

„Una dintre victime tocmai îi oferise locul pe scaun unei pasagere în vârstă când a fost înjunghiată în piept. A fost un carnagiu”, a declarat un martor.

Informațiile publicate de presa din Germania vorbesc de un atacator de origine iraniană, în vârstă de aproximativ 30 de ani.

 

Sursa: Digi24

Recomandări

Accident rutier în localitatea ieșeană Todirești

În această după amiază, în localitatea ieșeană Todirești a avut loc un accident rutier. În …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *