joi , 21 februarie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Șocant: muncitori sârbi îngropați de mafia rusă în fundația de beton a unui hotel din Soci

Autoritățile din Rusia ar fi suspendat anchetarea unui caz de dispariție a unor muncitori sârbi, despre care se suspectează că ar fi fost uciși și îngropați în beton, la fundația unui hotel în Soci, relatează Telegraf.rs, citat de Știrile Pro TV.

 

Autoritățile din regiunea Krasnodar ar fi suspendat anchetarea dispariției unui grup de muncitori sârbi care lucrau la un hotel din nordul orașului Soci, pe coasta Mării Negre.

Nu se mai știe nimic de soarta lor din 2013 iar dispariția lor este învăluită în mister. Presa sârbă înaintează ipoteza ca muncitorii să fi fost uciși și îngropați în beton la fundația unui hotel și a unui club de iaht.

Autoritățile ruse ar fi suspendat ancheta pentru că ar trebui să demoleze clădirile din acest caz, relatează publicații rusești citate de Telegraf.rs.

Muncitorii sârbi ar fi dispărut în 2013 după ce s-au confruntat cu un membru al mafiei rusești. Figură controversată Sergei Zirinov i-a angajat pe sârbi pentru construcția unui complex hotelier în Soci, dar muncitorii s-au răzvrătit iar apoi au dispărut.

Sergei Zirinov a fost arestat în 2013 pentru tentativă de crimă. Apoi a fost acuzat de furt și multiplu asasinat și condamnat la 22 de ani de închisoare.

 

Sursa: Știrile Pro TV

Recomandări

Inspecţia Judiciară solicită sancţionarea şefului Parchetelor Militare şi a procurorului care a supravegheat protestul din 10 august

Inspecţia Judiciară (IJ) a solicitat CSM sancţionarea şefului Secţiei Parchetelor Militare, Ghorghe Cosneanu, precum şi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *