miercuri , 8 decembrie 2021 3:03 am
Iasi booked.net
-1°C

Începe Liga I: Poli debutează la Craiova (VIDEO)

FC Politehnica Iași va disputa luni, în Bănie, în compania lui CSU Craiova. Flavius Stoican nu se va putea baza pe majoritatea achizițiilor din aceasta vară, din cauză că jucătorii nu au încă drept de joc.

Norocul pare să nu fie de partea ieșenilor nici în ceea ce privește lotul din sezonul trecut, accidentările ținându-se scai de trupa lui Stoican. Jucători precum Sin, Bosoi sau Bădic nu intră nici ei în calculele pentru meciul de luni, din cauza problemelor medicale.

La Iași sunt asteptați zilele următoare încă trei sau patru jucători, însă venirea acestora este condiționată de mai multe probleme la cluburile la care au activat până acum.

Cel mai cunoscut nume așteptat la clubul din Copou este cel al atacantului congolez John Lungeny Tshibumbu, născut pe 6 ianuarie 1989. Acesta a îmbrăcat tricourile echipelor Cannes (2008-2010), Charleroi (2010-2011), Tubize (2011-2012), Gazelec Ajaccio (2013-2017) şi Tours (2017-2018), bifând peste 200 de meciuri oficiale în primele două ligi ale Belgiei şi Franţei.

Obiectivul ieșenilor pentru acest sezon este o nouă clasare în playoff-ul campionatului, însă de această dată misiunea lui Flavius Stoican pare și mai dificilă decât cea de anul trecut, ținând cont de faptul că în afară de jucători mai lipsesc și omogenitatea și relațiile de joc între grupul vechi și cel nou venit.

Recomandări

Rezultate din Liga II: VICTORIE pentru Poli IAȘI

Politehnica Iaşi – formaţie antrenată de Costel Enache – a reuşit să câştige pe terenul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *