duminică , 28 februarie 2021 6:32 am
Iasi booked.net
-1°C

Jandarmii au stricat o petrecere într-un apartament închiriat

Întâmplare tragico-comica în judeţul Argeş. Nişte tineri au dat o petrecere de zile mari în apartamentul închiriat, iar proprietarul s-a trezit în miez de noapte cu jandarmii la uşă pentru că cei care petreceau nu dădeau drumul la uşă.

Pentru faptele lor, tinerii au fost amendaţi, valoarea cumulată a amezilor fiind de 14.500 de lei.

O familie din Argeş a închiriat apartamentul unei tinere şi s-a trezit în miez de noapte cu jandarmii la uşă. Oamenii legii au fost chemaţi de vecinii sătui de muzică şi ţipetele care veneau din apartament. Pentru că tinerii din interior au refuzat să deschidă, proprietarul a fost rugat de jandarmi să descuie apartamentul folosind cheia de rezervă.

Incidentul s-a petrecut în cartierul Prundu din municipiul Piteşti. Vecinii au sunat la 112 din cauză că într-un apartament se ascultă muzică la volum maxim şi se auzeau ţipete. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au încercat să ia legătura cu persoanele care se aflau în interior, dar fără succes.

Au aflat de la vecini că apartamentul este închiriat şi au solicitat proprietarului să le deschidă pentru a putea opri zgomotul. Într-un final, jandarmii au descoperit că în interior se aflau trei băieţi şi trei fete care petreceau. Una dintre tinere avea închiriat apartamentul, iar ceilalţi erau veniţi în vizită.

În zadar au încercat să îi păcălească pe jandarmi. Când au deschis uşa, tinerii s-au prefăcut că abia se treziseră din somn. Scena nu le-a mers. Toţi şase au fost sancţionaţi pentru tulburarea liniştii locatarilor şi pentru că au organizat şi participat la o petrecere privată, confirm bzi.ro. De asemenea, două dintre tinere au fost sancţionate şi pentru refuzul de a se legitima în fata jandarmilor. În total au fost aplicate amenzi de 14500 de lei.

Recomandări

Șoșoacă a dezvăluit cum petrecea ziua de Dragobete în alți ani

Românii au serbat ieri dragostea în varianta tradițională. Dragobetele anunță debutul primăverii, dar și prima …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *