duminică , 28 februarie 2021 6:10 am
Iasi booked.net
-1°C
PICTURE BETH WALSH Mobile phone theft.

Furt calificat în Iași

La data de 26 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Iaşi, cu spijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Iaşi, au efectuat o percheziţie domiciliară, la locuinţa a doi tineri, din municipiul Iaşi, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În urma percheziţiei, cei doi tineri au fost conduşi la audieri, iar din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 13 spre 14 ianuarie a.c., aceştia ar fi pătruns într-un magazin din municipiul Iaşi, de unde ar fi sustras 5 telefoane mobile şi o tabletă, cauzând un prejudiciu de aproximativ 9.500 de lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 26 ianuarie a.c., cei doi tineri au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în A restul I.P.J. Iaşi, conform telem.ro.

Ulterior, aceştia au fost prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Recomandări

Poliția ieșeană a reținut tâlharul din Nicolina

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, Secția nr. 6 au depistat un bărbat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *