luni , 17 mai 2021 3:34 am
Iasi booked.net
-1°C

O casă din Iași a ars

În cursul nopţii trecute, la o casă de pe strada Smârdan a avut loc un incendiu uriaș. Vorbim despre o casă în care locuiau mai multe persoane fără adăpost. Pompierii au intervenit de urgentă la faţa locului pentru a stinge focul.

Focul s-a extins imediat în mai toată casă iar în zonă a apărut un nor imens de fum degajat din zona în care s-a produs incendiul.

Autorităţile au fost anunţate în cursul nopţii trecute, în jurul orei 3 dimineaţă despre faptul că pe strada Smârdan a izbucnit un incendiu. La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale pompierilor. După câteva ore, incendiul a fost lichidat.

Întregul eveniment s-a produs din cauza unor oameni fără adăpost care locuiau în respectiva casă. Concret, proprietarii de drept ai casei i-au lăsat pe bărbaţi să stea, până în primăvara în locuinţă. Casa urma să fie demolată în primăvară.

Bărbaţii care locuiau în respectivul imobil au făcut focul în soba din locuinţa şi s-au trezit brusc cu fum şi cu flăcările care s-au extins arzând tot acoperişul.

De altfel, în judeţul Iași incă de la începutul iernii au avut loc mai multe incendii cauzate de probleme la sistemul de încălzire, potrivit bzi.ro. Vorbim despre faptul că multe persoane aprind focul în sobe fără să cureţe coșul de fum, iar din aceste considerente, în judeţul Iași au murit mai multe persoane.

Pompierii ieșeni au lansat în repetate rânduri mai multe semnale de alarmă în care au explicat riscurile la care se expun persoanele care nu îşi verifică sursele de încălzire.

Recomandări

Incendiu în zona Metalurgie

În aceste momente pompierii intervin de urgență la un incendiu care a izbucnit la mansarda …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *