luni , 17 ianuarie 2022 1:28 am
Iasi booked.net
-1°C

Iohannis a fost prima persoană vaccinată din cea de-a doua etapă a campaniei

Presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID, public, pentru a marca inceputul celei de a doua etape a campaniei de imunizare.

După ce a stat 15 minute sub supravegherea medicilor, asa cum prevede procedura, presedintele Klaus Iohannis a facut scurte declaratii. Acesta a punctat ca nu l-a durut administrarea vaccinului.

Vaccinul este eficient si le recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, impreuna cu respectarea masurilor de siguranta ne vor ajuta sa scapam de pandemie„, a declarat presedintele Klaus Iohannis.

Iohannis a fost imunizat cu serul Pfizer-BioNTech.

Medicii care i-au administrat vaccinul presedintelui Klaus Iohannis i-au explicat acestuia cateva lucruri referitoare la vaccinare, urmand astfel procedurile prin care vor trece toti cei care urmeaza sa se imunizeze. Acestuia i s-a aratat si doza de vaccin, potrivit ziare.com.

Nu am dorit nici eu, nici premierul, ca sa zic asa, in ghilimele, sa ne bagam in fata. Ar fi fost, probabil, mesajul gresit, dar vineri incepe a doua etapa de vaccinare in care este prevazuta vaccinarea, de exemplu, a personalului de invatamant, a persoanelor de peste 65 de ani si a persoanelor cu comorbiditati, cu boli cronice, dar si a personalului numit esential, de exemplu Administratia Prezidentiala, Guvernul si asa mai departe. Si pentru a marca debutul campaniei de vaccinare din etapa a doua, eu ma voi vaccina public vineri”, preciza Iohannis.

Recomandări

Distincții oferite cadrelor medicale ieșene de către Președintele României

De Ziua Națională a României, Preşedintele Klaus Iohannis a conferit mai multe distincții cadrelor medicale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *