sâmbătă , 23 ianuarie 2021 11:49 am
Iasi booked.net
-1°C

Un singur pat liber la Terapie Intensiva pentru bolnavii cu Covid-19 în tot județul Iași!

Ieri, în spitalele suport COVID-19 din județul Iași erau ocupate 66 din cele 67 de paturi ATI destinate bolnavilor de Covid-19. În ceea ce privește gradul de ocupare pentru paturile ATI, din cele 66, nouă erau ocupate la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, 18 la Spitalul Mobil Lețcani, șase la Spitalul de Pneumologie, șase la Spitalul Municipal Pașcani, cinci la Spitalul de Recuperare, șase la Spitalul C.F. Iași și 16 la Spitalul de Neurochirurgie.

În momentul de față mai este liber un pat ATI la Spitalul C.F. Iași. La începutul pandemiei de COVID-19, Iașul avea dor nouă locuri la ATI pentru îngrijirea pacienților cu coronavirus, la Spitalul de Boli Infecțioase. Odată cu creșterea numărului de infectări și implicit a numărului de pacienți care intră în stare critică, autoritățile au dispus creșterea numărului de paturi.

În spitalele suport COVID-19 mai erau ieri libere 103 paturi. Dintre acestea, un pat era liber la Spitalul de Boli Infecțioase, unul la Spitalul Spitalul Mobil Lețcani, un pat la Spitalul de Pneumologie, 28 de paturi la Spitalul Hârlău, două paturi la Spitalul de Recuperare, patru la Spitalul „Sf. Spiridon”, 12 paturi la Spitalul Militar și 54 de paturi la Spitalul CF Pașcani. În ceea ce privește Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon”, centru suport COVID-19 pentru bolnavii care au nevoie de asistență medicală de specialitate, sunt ocupate patru paturi ATI. În momentul de față sunt 24 de bolnavi confirmați pozitiv cu noul coronavirus care fac dializă pe stația de dializă de la Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon” Iași, potrivit stireadeiasi.ro.La Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Elena Doamna” Iași, centru suport COVID-19 pentru gravidele care au nevoie de asistență medicală de specialitate, cele două paturi puse la dispoziție sunt libere.

Recomandări

Grupul de Investigații Politice îl acuză pe Lucian Eva de plagiat

Directorul Spitalului de Neurochirurgie din Iași, Lucian Eva, este acuzat de plagiat, de către Grupul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *