sâmbătă , 23 ianuarie 2021 1:15 pm
Iasi booked.net
-1°C

Tâlhari de weekend in Iași

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Iasi, Sectiei nr. 4 Politie Rurala Miroslava, cu sprijinul luptatorilor Serviciului pentru Actiuni Speciale au efectuat o perchezitie domiciliara pe raza municipiului Iasi, la doi barbati cercetati pentru talharie calificata si tulburarea ordinii si linistii publice.

Din cercetarile efectuate pana in prezent, a rezultat faptul ca la data 13 noiembrie a.c., cei doi barbati ar fi deposedat, prin acte de violenta doua persoane de documentele unui autoturism. Cele doua parti ar fi facut, anterior, schimb de autoturisme, dar nu si de documentele acestora. In baza probatoriului administrat in cauza, cei doi barbati au fost retinuti de politisti pentru 24 ore. La data de 20 noiembrie a.c., acestia au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi si Judecatoriei Iasi, instanta care a dispus arestarea lor preventiva pentru 30 zile, cei doi fiind introdusi in Arestul I.P.J. Iasi. Actiunea a beneficiat de sprijinul Directiei de Operatiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

Tot in aceasta perioada, politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Iasi au identificat doi tineri banuiti de comiterea infractiunii de talharie calificata. Din investigatiile efectuate pana in prezent, s-a constatat faptul ca in noaptea de 13 spre 14 septembrie a.c., in timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iasi, prin exercitarea de acte de violenta, acestia i-ar fi sustras telefonul mobil unui barbat, cauzandu-i un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei. In baza probatoriului administrat in cauza, la data de 19 noiembrie a.c., unul dintre tinerii banuiti de comiterea faptei a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, fiind introdus in Arestul I.P.J. Iasi. La data de 20 noiembrie a.c., acesta a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi si instantei care a dispus arestarea sa preventiva pentru 30 de zile, potrivit stireadeiasi.ro. De asemenea, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi a dispus plasarea sub control judiciar a celui de-al doilea tanar pentru 60 de zile.

Recomandări

Suceava: O treime din poliţiştii care voiau să devină ofiţeri au picat testul psihologic

Zeci de polițiști au fost declarați inapți după testarea psihologică. Agenții voiau să promoveze și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *