sâmbătă , 24 august 2019 7:41 am
Iasi booked.net
-1°C

Ziua Poliției Locale sărbătorită în weekend, pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt din Iași

În weekendul care urmează, ieșenii sunt invitați să sărbătorească alături de Poliția Locală. 

Ziua Poliției Locale va fi marcată sâmbătă, 18 mai, dar și duminică, 19 mai, între orele 11.00 și 15.00, pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt.

Acolo, Poliția Locală Iași va prezenta autospecialele folosite în misiunile de patrulare, armamentul din dotare și mijloacele de autoapărare.

„Lucrătorii instituției noastre vor discuta cu cetățenii cu privire la atribuțiile Poliției Locale, precum și la modul de acțiune și intervenție pentru asigurarea unui climat de siguranță publică în Municipiul Iași. În plus, ieșenii vor putea vedea și patrulele călare ale instituției”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Iași.

Cu aceeași ocazie, conducerea instituției va înmâna peste 50 de diplome de merit polițiștilor locali care s-au remarcat în activitatea desfășurată și implicarea manifestată în exercitarea atribuțiilor specifice muncii de poliție locală. Ulterior, pe 21 mai, când este sărbătorită la nivel național Ziua Poliției Locale, vor fi premiați și câștigătorii concursurilor de șah, tir și echipele de fotbal, care în această perioadă participă la diverse competiții sportive.

Recomandări

Fortus a relocat depoul CTP de la Gară și garajul din Tudor

Operatorul de transport local vrea să-și mute activitatea de depou și garaj în același loc: fosta platforma industrială Fortus. Este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *