marți , 15 iunie 2021 5:13 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ziua Internațională a Muzeelor celebrată la Iași

În fiecare an, pe 18 mai, este sărbătorită Ziua Internațională a Muzeelor, instituită în 1977 de către Consiliul Internațional al Muzeelor (ICOM), cu scopul de a recunoaște rolul acestor instituții în dezvoltarea societății, iar anul acesta tema aleasă este „Viitorul muzeelor: recuperați și reimaginați”. 

Pentru a celebra această zi, Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași invită ieșenii să viziteze gratuit cele patru muzee deschise la Palatul Culturii din Iași: Muzeul de Istorie a Moldovei, Muzeul de Artă, Muzeul Etnografic al Moldovei și Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu”, precum și Muzeul „Poni – Cernătescu” (str. Mihail Kogălniceanu nr. 7 B, Iași) și Muzeul Memorial „Mihail Kogălniceanu” (str. Mihail Kogălniceanu nr. 11, Iași).

Muzeele sunt deschise conform programului standard, între orele 10.00 și 17.00, cu precizarea că ora de intrare a ultimului vizitator este 16.30. Vizitarea se realizează cu respectarea normelor de siguranță sanitară aflate în vigoare în această perioadă.

Recomandări

Un bărbat urmărit internațional a fost prins de polițiștii ieșeni

Ieri, în jurul orei 09.00, polițiștii Serviciului Rutier Iași au prins un bărbat, din Italia, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *