duminică , 16 mai 2021 12:46 am
Iasi booked.net
-1°C

S-au bătut în prima zi de Paști de la un stick de manele

Mai bine de 10 ieşeni au avut nevoie de ajutor medical după ce s-au bătut, chiar în prima zi de Paşti. Victimele au fost transportate de echipaje specializate SMURD în Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul „Sfântul Spiridon“ şi internate în secţiile clinice de profil. Singurul care a revenit la domiciliu după primul ajutor, un tânăr de 20 de ani din Iaşi, prezenta semne vizibile de agresiune la nivelul capului, coloanei vertebrale şi abdomenului.

Alţi şapte bolnavi au rămas sub supravegherea medicilor, pentru tratament de specialitate. Un bărbat din Mogoşeşti în vârstă de 45 de ani a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie după consultaţia din UPU cu un traumatism sever la nivelul capului. Pacientul s-ar fi luat la ceartă şi s-ar fi bătut cu un văr, mărul discordiei fiind un stick cu muzică de petrecere, scrie Ziaruldeiasi.ro.

Victima a ajuns în UPU cu capul spart, în stare de confuzie şi sub influenţa alcoolului. Un alt pacient, un cetăţean arab în vârstă de 22 de ani, lovit de persoane cunoscute, a fost transportat la Spitalul „Sfântul Spiridon“ de la Paşcani prezentând mai multe plăgi prin tăiere cu sticla la nivelul mâinii drepte. Pacientul a rămas internat în clinica de chirurgie plastică şi reparatorie, după cum au transmis reprezentanţii spitalului.

La rândul său, un ieşean de 35 de ani policontuzionat prin agresiune fizică, diagnosticat cu dublă fractură de mandibulă, le-a transmis medicilor că a fost lovit de un prieten. Pacientul a rămas internat în secţia clinică Oro-Maxilo-Facială la Spitalul „Sfântul Spiridon“.

Recomandări

Minore din Târgu Jiu arestate după ce au bătut o copilă

Polițiștii au deschis un dosar penal, iar două din cele patru minore au fost reținute …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *