luni , 18 octombrie 2021 10:28 am
Iasi booked.net
-1°C

VREMEA în IAȘI, 20-26 septembrie! Vine FRIGUL și vor fi șanse de precipitații

Perioadă cu vreme închisă în a doua parte a lunii septembrie, în județul Iași. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru această săptămână, o perioadă în care ieșenii vor avea parte de valori scăzute în termometre. Conform meteorologilor, în cursul săptămânii, vremea se va menține închisă, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute, iar vântul va sufla în rafale în această perioadă.

Luni, 20 septembrie 2021, vremea va fi în general închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 10 grade Celsius și o maximă de 16 grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea se va menține închisă și spre seară, iar vântul va continua să sufle slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse în continuare.

Marți, 21 septembrie 2021, vremea va fi în general închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 9 grade Celsius și o maximă de 13 grade Celsius. Cerul va fi acoperit, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vântul va sufla în continuare în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse în continuare.

Miercuri, 22 septembrie 2021, vremea în Iași va fi destul de închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 11 grade Celsius. Cerul va fi acoperit, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute în continuare.

Joi, 23 septembrie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 9 grade Celsius și o maximă de 15 grade Celsius. Vremea va fi închisă și spre seară, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Vineri, 24 septembrie 2021, la Iași vremea va fi în general închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 15 grade Celsius și o maximă de 20 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vremea va fi în continuare închisă, cu șanse scăzute de precipitații, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

Sâmbătă, 25 septembrie 2021, vremea va fi ceva mai plăcută, cu șanse reduse de precipitații. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 12 grade Celsius și o maximă de 20 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse. Vremea va fi ceva mai închisă spre seară, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de reduse.

Duminică, 26 septembrie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 10 grade Celsius și o maximă de 22 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla în rafale, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Recomandări

Toamna își face simțită prezența și la IAȘI! Vezi cum va fi VREMEA în perioada următoare

Prognoza meteo de la ANM pentru următoarele zile ne indică o perioadă tipică de toamnă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *