luni , 18 octombrie 2021 9:42 am
Iasi booked.net
-1°C

Certificat VERDE în patru localități din județul IAȘI

Patru localități din județul Iași au trecut de incidența de 3 la mia de locuitori, astfel încât, de astăzi, în localuri și la nunți se va intra pe baza certificatului verde. Este vorba de orașul Hârlău (incidență de 3,22), comuna Vlădeni (3,14), comuna Răchiteni (3,04) și comuna Scobinți (3,03).

Dacă incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 3 la mia de locuitori și mai mică sau egală cu 6 la mia de locuitori, sunt permise unele activități doar pentru persoanele vaccinate, testate sau trecute prin boală. De exemplu, competițiile sportive organizate în spații închise sau deschise se pot desfășura cu participarea spectatorilor până la 30 la sută din capacitatea maximă a spațiului, cu purtarea măștii de protecție și asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între spectatori. De asemenea, activitatea în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte se poate desfășura cu participarea spectatorilor până la 50 la sută din capacitatea maximă.

Și evenimentele private în spații închise, ca de exemplu nunți și botezuri, se pot desfășura la interior cu participarea a maximum 200 de persoane. La aceste evenimente, participanții trebuie să prezinte certificatul verde.

Recomandări

Florin CÎȚU anunță că ia în calcul impunerea certificatului VERDE pentru orice activitate ECONOMICĂ

Premierul demis Florin Cîțu a anunțat că joi că ia în calcul impunerea certificatului verde …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *