miercuri , 1 decembrie 2021 3:56 am
Iasi booked.net
-1°C

Vreme la extreme în România! Două zile, două anotimpuri

Traversăm o săptămână cu vreme la extreme! Dacă în weekend ne-am scos hainele groase din dulap, de ieri, tricoul a redevenit piesa de rezistenţă. Asta pentru că în mai puţin de 24 de ore, am trecut de la iarnă la primăvară.

Temperaturile care în unele zone au scăzut sub zero grade. marţi dimineaţă au sărit ieri de 20. O schimbare deloc favorabilă pentru organismul nostru, însă îmbucurătoare, pe moment, pentru că mulţi au profitat şi au ieşit din nou în parcuri şi la terase.

De la racletă la mânecă scurtă în mai puţin de 24 de ore. Este vremea la extreme din aceste zile, conchide observator.ro.

Dacă marţi termometrele au fost chiar negative în unele zone, la orele dimineţii, miercuri mercurul a urcat la peste 20 de grade.

Temperaturile mai mari şi cu 10 grade decât cele normale pentru această perioadă sunt date de un val de aer tropical, ce vine dinspre nordul Africii.

În Oradea parcurile au fost pline de copii însoţiţi de mămicile care au trebuit să schimbe din nou garderoba piticilor.Schimbările bruşte de temperatură nu sunt benefice pentru organism, avetizează medicii.

Recomandări

Prognoză METEO ANM: Vine FRIGUL în România

Meteorologii avertizează că vremea se schimbă radical în următoarele zile. După ce joi și vineri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *