joi , 15 noiembrie 2018
Iasi booked.net
-1°C

VOX POP. Care e cea mai mare problemă cu care se confruntă Iașul? (VIDEO)

Mai bine de 80 de persoane au fost chestionate ad-hoc de echipa INFO IAȘI. Tema discuțiilor: problemele cu care se confruntă ei ca locuitori sau vizitatori ai orașului. Dintre cei intervievați, au binevoit să dea un răspuns în fața camerei de luat vederi cam a treia parte dintre respondenți. Vox-ul a adunat mai multe răspunsuri, care la un loc conturează o serie de probleme stringente cu care se confruntă Iașul acum, după cum urmează: autostrada, infrastructura, poluarea mediului, aglomerația din trafic, transportul public desuet și aglomerat în orele de vârf, lipsa transparenței internaționale, siguranța în oraș, lipsa locurilor de muncă, lipsa fondurilor din spitale și condițiile derizorii de întreținere a pacienților, birocrația etc.

Mai sunt, din păcate, oameni care au păreri neclare sau nici nu și-au pus vreodată întrebarea: „Care e problema cea mai acută cu care se confruntă Iașul acum?” Acest fapt este îngrijorător, deoarece scoate la iveală lipsa sentimentului civic, indiferența sau indolența mai multor cetățeni. Această atitudine neconstructivă a cetățenilor  duce, de multe ori, la regresul și stagnarea unor probleme importante în dezvoltarea și modernizarea Capitalei Moldovei.

Pentru voi, cei care sunteți online acum, care este cea mai mare problemă cu care se confruntă Iașul?

 

Un material de Elena GODZIN

Imagine: Răzvan CRIHAN

Recomandări

Agenții economici pot depune până pe 23 noiembrie cereri de școlarizare a elevilor în sistemul de învățământ dual

Primăria Municipiului Iași informează agenții economici interesați de pregătirea de viitori angajați în calificări conforme …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *