miercuri , 20 februarie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Voiculescu: Vai de ţara asta! Nu îmi pot închipui lichele mai mari ca cele ajunse acum în fruntea ţării ăsteia

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu s-a arătat revoltat de asaltul final dat Codului de Procedură Penală luni seară, în Parlament, de coaliţia PSD-ALDE. Odată intrate în vigoare, noile prevederi vor face din România ceea ce mulţi au numit un adevărat „Paradis al infractorilor”.

 

„Vai de ţara asta! Nu îmi pot închipui lichele mai mari ca cele ajunse acum în fruntea ţării ăsteia. Fiecare dintre ei este vinovat. Fiecare parlamentar, fiecare primar, fiecare membru de partid, fiecare dintre cei care ar fi putut face ceva şi n-au făcut. Fiecare este vinovat şi sper ca într-o zi să plătească. În faţa noastră, în faţa cunoscuţilor care mai au o fărâmă de minte, în faţa propriilor membri ai familiei care mai au o fărâmă de bun simţ, în faţa victimelor infractorilor pe care îi scapă sau îi avantajează acum şi în faţa propriilor copii care poate vor fi mai puţin nemernici decât ei. Vai de ţara asta pe mâna cui a ajuns. Nătărăi şi nemernici”, a declarat Vlad Voiculescu.

În opinia fostului ministru, dacă mai este cineva în PSD sau ALDE care „are minte în cap şi inima la locul ei”, acum trebuie să iasă în faţă.

„Ce va urma? Asta va depinde de noi. Mai mult decât de ei. De fiecare dintre noi”, a subliniat Vlad Voiculescu.

Tehnocratul a amintit de vorbele unui om care a trăit şi a pătimit mult în vremuri mai rele ca astea şi i-a invitat pe români să găsească asemănările cu situaţia prezentă de la noi:

„Trei fenomene ale timpului: invazia verticală a barbarilor, domnia proştilor, trădarea oamenilor cumsecade.

Primul: năvălesc nu barbarii din alte continente ci, de jos în sus, derbedeii. Barbarii aceştia preiau locurile de conducere.

Al doilea: au sosit – pur şi simplu, în sensul cel mai categoric – proştii şi inculţii la putere şi în ciuda tuturor legilor economice şi tuturor regulilor politice fac prostii, ca nişte ignoranţi ce se află.

Al treilea: în loc de a se împotrivi, oamenii cumsecade adoptă expectative binevoitoare, se fac că nu văd şi nu aud, pe scurt trădează. Nu-şi fac datoria. Imparţialii şi încrezătorii înregistrează şi tac. Sunt cei mai vinovaţi.

(Părintele Nicolae Steinhardt – Paris 1937)

 

Sursa: Epoch Times

Recomandări

Etajul V de la Spitalul de Recuperare se află în plin proces de modernizare

În vederea îmbunătățirii condițiilor de desfășurare a actului medical, la Spitalul Clinic de Recuperare sunt …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *