Virgil Ianțu a fost infectat cu Covid19!

Date:

Virgil Ianțu, declarații acide după ce a fost acuzat că a luat bani ca să spună că are coronavirus: “e un subiect ridicol, penibil”.

Virgil Ianțu a oferit un interviu sincer și, în același timp emoționant, despre războiul pe care l-a purtat de când a aflat că este infectat cu noul coronavirus. În timpul declarațiilor, prezentatorul a spus că plămânii săi au fost afectați într-o proporție mai mică de 10% și că nu a rămas cu alte complicații. El a reacționat dur la adresa celor care l-au acuzat că a luat bani ca să spună că are virusul SARS-CoV-2.

În vârstă de 49 de ani, Virgil Ianțu a dezvăluit că a avut o formă ușoară de COVID-19, iar singurele simptome cu care s-a confruntat au fost pierderea gustului și a mirosului. Conform mărturisirilor sale, primele patru zile au fost neplăcute, iar starea de rău s-a accentuat ulterior.

În cadrul interviului, Virgil Ianțu a mai spus că este dezamăgit de oamenii care au spus că ar fi fost plătit ca să spună că a contractat teribila maladie: “E trist că oamenii gândesc că am luat bani să promovez așa ceva. Oamenii mor, zilnic. Ei tot bani au primit? E un subiect ridicol, penibil. Pe mine nu mă ating vorbele neadevărate. Nu mai suntem la teorii, suntem departe. Am răspuns ironic pe Internet că am luat 60 de lei. Sursă: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Curse regulate spre AEROPORT și înapoi în ORAȘ cu autobuzul 50

Dacă aveți programate călătorii cu avionul, nu uitați că...

RAFILA, noi săgeți către Arafat: „Noi de unde să știm că nu mai sunt BANI la UPU, dacă dânșii nu ne notifică?”

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a pledat din nou, luni,...

Ședință CJ IAȘI: Teatrul “Luceafărul” va intra într-un amplu proces de reabilitare și MODERNIZARE

Consiliul Județean Iași a votat astăzi, în ședință ordinară,...