duminică , 28 noiembrie 2021 2:16 pm
Iasi booked.net
-1°C

Virgil Ianțu a fost infectat cu Covid19!

Virgil Ianțu, declarații acide după ce a fost acuzat că a luat bani ca să spună că are coronavirus: “e un subiect ridicol, penibil”.

Virgil Ianțu a oferit un interviu sincer și, în același timp emoționant, despre războiul pe care l-a purtat de când a aflat că este infectat cu noul coronavirus. În timpul declarațiilor, prezentatorul a spus că plămânii săi au fost afectați într-o proporție mai mică de 10% și că nu a rămas cu alte complicații. El a reacționat dur la adresa celor care l-au acuzat că a luat bani ca să spună că are virusul SARS-CoV-2.

În vârstă de 49 de ani, Virgil Ianțu a dezvăluit că a avut o formă ușoară de COVID-19, iar singurele simptome cu care s-a confruntat au fost pierderea gustului și a mirosului. Conform mărturisirilor sale, primele patru zile au fost neplăcute, iar starea de rău s-a accentuat ulterior.

În cadrul interviului, Virgil Ianțu a mai spus că este dezamăgit de oamenii care au spus că ar fi fost plătit ca să spună că a contractat teribila maladie: “E trist că oamenii gândesc că am luat bani să promovez așa ceva. Oamenii mor, zilnic. Ei tot bani au primit? E un subiect ridicol, penibil. Pe mine nu mă ating vorbele neadevărate. Nu mai suntem la teorii, suntem departe. Am răspuns ironic pe Internet că am luat 60 de lei. Sursă: cancan.ro

Recomandări

Directorul DSP, Vasile CEPOI, susţine că IAȘUL a intrat în valul patru al PANDEMIEI: ”Soluţia este vaccinarea”

Creşterea numărului de cazuri de coronavirus înregistrată în ultima perioadă în judeţul Iaşi demonstrează că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *