vineri , 30 octombrie 2020 4:16 am
Iasi booked.net
-1°C

Cum se tratează de acasă formele ușoare de coronavirus!

Foarte multe persoane s-au infectat cu coronavirus în această perioadă, iar dacă pentru unele situația este destul de dificilă, pentru altele totul este sub control. Iată cum se pot trada de acasă formele ușoare de coronavirus!

Coronavirusul face zeci de mii de victime în fiecare zi la nivel global, însă cazurile diferă de la pacient la pacient, astfel că pentru cei cu forme ușoare pot exista tratamente chiar de acasă. Iată ce recomandă medicul Virgil Musta!

Aceasta recomandă ca cei care sunt infectați cu COVID-19 și care au o formă ușoară sau cei care se află în autoizolare după ce au luat contact cu persoane depistate pozitiv să aibă o alimentație cât mai sănătoasă și astfel să-și întărească imunitatea.

^

Pentru ca starea de sănătatea să fie una cât mai bună, medicul Virgil Musta mai recomandă pacineților care s-au infectat cu coronavirus sau care se află în autoizolare să fie cât mai pozitivi și optimiști, deoarece se știe foarte bine că starea de sănătatea se poate deteriora destul de mult din cauza psihicului!

 

reclama adnow

Recomandări

Virgil Musta – măsuri pentru începerea școlilor

Doctorul Virgil Musta spune că este bine ca elevii să revină la școală, întrucât copiii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *