vineri , 27 noiembrie 2020 8:05 am
Iasi booked.net
-1°C

VIOLENȚĂ EXTREMĂ! Un bărbat se laudă pe Facebook cum își bate violent partenera de afaceri: ”Ăsta sunt eu” (VIDEO)

Un bărbat care şi-a bătut violent partenera de afaceri în spălătoria pe care o deţin împreună a postat înregistrarea video a agresiunii pe pagina sa de Facebook scriind ”Ăsta sunt eu”. Potrivit Digi24, agresiunea ar fi avut loc în luna noiembrie, însă bărbatul nu a fost reținut nici până acum, dar în acest caz au fost deschise două dosare penale.

Imaginile postate de agresor sâmbătă pe Facebook arată cum cei doi parteneri de afaceri intră în raza camerei de supraveghere, iar bărbatul se întoarce și o lovește pe femeie. Aceasta cade și se lovește cu capul de ușa unei mașini de spălat.

^

Agresorul continuă să-și lovească victima cu pumnii și picioarele, iar într-un final pleacă în timp ce femeia rămâne întinsă pe jos.

După ce a fost bătută, femeia a obținut un ordin de protecție, dar pe care bărbatul l-a încălcat și în continuare îi trimitea mesaje în care o amenința cu moartea.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Anne-Marie Ciolcă, a spus că a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii de loviri și alte violențe, iar pe 13.11.2018 a fost emis un ordin de protecție, dar care nu a fost respectat de către agresor, ca urmare a fost întocmit un al doilea act penal pentru nerespectarea ordinului judecătoresc.

Totodată, reprezentantul IPJ a spus că, până în prezent, persoana vătămată nu a formulat plângere prealabilă sub aspectul săvârșirii infracțiunii investigate, având la dispoziție termenul legal de trei luni.

reclama adnow

Recomandări

Ziua internațională împotriva violenței asupra femeilor

E cunoscut de toată lumea că violența domestică este o problemă de actualitate în România. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *