duminică , 16 mai 2021 12:24 am
Iasi booked.net
-1°C

3.000 de porții de ciorbă pentru oamenii străzii din Iași. Vezi cine pregătește mâncarea

Asociaţia „Mai Bine“ intenţionează să prepare şi să ofere cel puţin 3.000 de porţii de hrană caldă pentru oamenii străzii în anotimpul rece şi de aceea solicită ajutorul ieşenilor. Campania este organizată de către voluntari de la Un Coup de Main d’Emmaus şi CUIB – Centrul Urban de Iniţiative Bune.

Voluntarii intenţionează să distribuie peste 1.000 de litri de ciorbă de legume pentru oamenii străzii. Această activitate vine în continuarea iniţiativei de iarna trecută pe parcursul căreia cele trei organizaţii au oferit peste 500 de litri de ciorbă de legume oamenilor fără adăpost din Iaşi, scrie ziaruldeiasi.ro.

Cei care doresc să se alăture acestei campanii şi să sprijine la prepararea a cel puţin 3.000 de porţii de hrană caldă o pot face prin donaţii în lei în contul Asociaţiei „Mai Bine“.

Această activitate de strângere de fonduri este una dintre cele 12 activităţi ale proiectului „B! The Change, Gandeste global, Acţionează local“, co-finanţat de Uniunea Europeană prin programul No Planet B.

Recomandări

Accident feroviar grav la Sârca

Astăzi a avut loc un accident feroviar grav în județul Iași.  „În jurul orei 11.30, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *