luni , 2 august 2021 11:07 am
Iasi booked.net
-1°C

Violator în serie, vânător prin aplicație! Atenție în mașina cui vă urcați

Şoferul cu apucăturile unui obsedat sexual – care vâna prin aplicatia de ride-sharing, a mai făcut o victimă. Sunt, în acest moment, 3 femei abuzate sexual de acest individ, şi asta pentru că, deşi aveau o plângere pe masă, poliţiştii au reuşit să îl captureze mult prea târziu!

Fata despre care s-a aflat abia acum ar fi fost prima dintre cele trei agresate și a chemat mașina, prin aplicație, din fața unui hotel. La comandă, a răspuns prompt chiar individul, iar clienta s-a urcat rapid în mașină, fără să bănuiască ce-o așteaptă.

În timpul cursei, șoferul a jignit-o și i-a făcut propuneri indecente, iar tânăra a coborât – șocată – când mașina a încetinit la semafor. N-a vrut să-l lase să scape nepedepsit. Surse din poliție dezvăluie că fata a contactat imediat compania de ridesharing care însă n-ar fi luat măsuri ca să-i blocheze accesul la aplicație șoferului acuzat, conform ȘtirileKanalD.ro. Mai mult, nici nu l-au dat pe mâna poliției. La o săptămână după prima victimă, individul a tras de-o altă clientă.

Când a cerut cursa clienta a primit numele și numărul de înmatriculare al mașinii, lucru care se întâmplă în cazul tuturor comenzilor. În plus, barbatul avea toate documentele necesare afișate în parbriz- asa cum cere legea.

Practic, orice posesor al unui permis de conducere și cazierul curat, își poate depune actele la una sau mai mult firme prestatoare de servicii de ridesharing. În funcție de numărul contractelor de colaborare în baza cărora lucrează, șoferul poate prelua comenzile de pe una sau mai multe aplicații. Deocamdată, anchetatorii se feresc să spună, oficial, numele aplicației prin care a fost chemat șoferul în cauză.

Șoferii parteneri sunt obligați ca printre documentele necesare să aibă un aviz psihologic. Psihiatrii îl consideră a fi „un test de formă”.

“Examinarea asta medicală, atât cea inițială pentru obținerea permisiului, cât și cea periodică și cea pentru angajare în transport e super flu, la fel și examenul. Examenele psihologice sunt de o simplitate, de un penibil. Niște teste de grădiniță: labirintul, uite unde începe ațica, unde e pătrățica. Nu are de a face cu personalitatea omului”, explică Diana Cârjaliu, psihiatru.

În lipsa unor teste serioase, cei cu boli psihice sunt imposibil de identificat. Mânați de apucături bolnave, profită de breșele din lege, ca să găsească victime.

Recomandări

Polițiștii ieșeni au ajutat la prinderea unui violator extrem de periculos

Ca urmare a cooperării dintre polițiștii Biroului Urmăriri Iași și Biroului SIRENE din cadrul IGPR, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *