marți , 25 iunie 2019 10:27 pm
Iasi booked.net
-1°C

Viața unor oameni, pusă în pericol de fițele unui cocalar sosit cu elicopterul la un club din Mamaia (VIDEO)

Apar noi imagini cu elicopterul care a aterizat vineri lângă un club de fițe din Mamaia, după ce clipul inițial cu „aroganța supremă” a devenit ieri viral pe rețelele de socializare.

 

În noul videoclip, potrivit ziuaconstanta.ro, se poate observa cum elicopterul zboară foarte jos și oamenii care trec pe stradă trebuie să se ferească de avalanșa de obiecte răvășite de suflul puternic de la elicopter.

În imagini se poate observa cum se desprind panouri, iar un bărbat este aproape să fie lovit de un panou.

Trecătorii au fost de asemenea nevoiți să suporte norul de praf, scrie Digi24.

Sâmbătă, o tânără a surprins momentul și a pus filmulețul pe Facebook cu următorul comentariu: „Până să vă arate televiziunile, vă arăt eu aroganța supremă: să aterizezi cu elicopterul în fața clubului la Mamaia. Și.. cât pe ce, să faci și un mic accident”, scrie ea într-o aluzie la momentul de „suspans” al înregistrării video.

Postarea a devenit virală. În nici 24 de ore, peste 100.000 de oameni au văzut-o, are peste 400 de reacții, peste 600 de share-uri și, evident, multe comentarii.

Recomandări

Turistă mușcată de șarpe în Argeș, transportată cu elicopterul SMURD în capitală deoarece spitalul nu avea ser antiviperin

Vacanța din România o să-i rămână mult timp în memorie. O turistă în vârstă de 37 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *