duminică , 20 septembrie 2020 10:26 pm
Iasi booked.net
-1°C

Mare e grădina! Un botoșănean a ajuns la Urgențe după ce și-a întărit penisul cu silicon sanitar

Caz medical stupefiant la Botoşani: cadrele medicale din Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a spitalului judeţean au tratat ieri, un bărbat în vârstă de 30 de ani care acuza o problemă delicată şi extrem de dureroasă.

 

^

Botoșăneanul a mărturisit medicilor că s-a dat cu silicon sanitar pe penis, la sfatul unor prieteni care l-au asigurat că va deveni un adevărat Don Juan. Farsă sau nu, metoda a fost folosită de bărbatul în cauză, care s-a pomenit la scurt timp că organul i s-a umflat şi a început să îl doară îngrozitor.

Speriat de efect, dar şi de posibilele consecinţe, bărbatul s-a prezentat la Urgenţe, unde a intrat imediat în centrul atenţiei şi devenit ţinta a numeroase ironii. După ce s-au asigurat că ineditul „tratament sexual” nu i-a pus viaţa în pericol, cadrele medicale l-au trimis la un consult de specialitate la un medic urolog.

Urologul l-a liniştit pe pacient şi l-a asigurat că totul va reveni la normal în 2-3 zile, după care i-a prescris un tratament cu un antiinflamator şi i-a recomandat repaos de la activităţi sexuale pentru câteva zile, scrie „Adevărul”.

reclama adnow

Recomandări

Cuplu botoșănean încarcerat după ce a transformat o bonă în sclavă sexuală

Doi botoșăneni, soț și soție, au ajuns să facă pușcărie după ce au crezut că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *