joi , 16 iulie 2020 8:36 pm
Iasi booked.net
-1°C

Viaţa din spatele reţelelor de socializare – Puterea surprinzătoare în care acestea ne modelează viaţa.

IN TIMP CE PENTRU UNII PERFECȚIUNEA ESTE CEA IMPUSĂ DE SOCIETATE ȘI REȚELELE DE SOCIALIZARE, PENTRU OAMENII REALI AR TREBUI SĂ ÎNSEMNE SĂ FIE DIFERIŢI, SĂ FIE PATA DE CULOARE ÎNTR-UN TABLOU GRI, SĂ ÎNCALCE REGULILE IMPUSE ŞI SĂ ÎŞI FIE PROPRIA SEMNĂTURA.

 In spatele unei poze perfecte și foarte bine gândite, se pot ascunde atât de multe probleme si suferințe. Mulți nu vor putea înțelege ca viața perfecta expusă pe rețelele de socializare, defapt sunt niște vieți servite așa cum și-ar dori fiecare dintre noi.

 Unele momente frumoase imortalizate la timp sau gândite în detaliu într-un mod special, nu fac ca viața sa fie perfectă! Nici pe departe!

^

 Cu toții avem momente deosebite în viață, unii aleg sa le împartă cu ceilalți iar alții sa le păstreze doar pentru ei, dar asta nu înseamnă ca avem cu toții vieți perfecte.

 Viața perfectă nu exista, oricât de multe momente de genul ăsta am avea parte .De multe ori, în spatele telefoanelor se ascund poveşti triste, mai multe probleme decât și-ar putea imagina unii, iar acea persoana, pe care o vezi tu atât de fericită si cu o viața perfectă, e posibil sa aibă o viata mai anevoioasă și mai complicata ca a ta…

Viața noi trebuie să o construim așa cum ne-o dorim, sa trăim momentele la care visăm, și nu doar virtual. Reţelele de socializare, potrivit specialiştilor, nu fac altceva decat să ne inhibe şi mai mult, favorizeaza depresia si, culmea, fac din noi niste persoane antisociale!

 Nu ar trebui sa ne lăsam influențați de niște poze care au exact acest scop. Ar trebui sa ne focusăm mai mult pe viața noastră și să nu mai încercam să trăim viața altora. E posibil sa nu te simțit deloc confortabil in pantofii altei persoane. Pot fi ori prea înalți, ori prea mici, ori prea largi…

 De ce să îți doreşti să porți niște pantofi străini, care nu îți vin bine, în loc să îți construiești o pereche în stilul tău propriu, pe care să îi porți cu încredere şi mândrie.

 Și trebuie să ţinem cont că, pentru fiecare dintre noi, perfecțiunea înseamnă altceva!

 

reclama adnow

loading...

Recomandări

Raed Arafat amenințat cu moartea de către un român, iar 1500 de persoane au distribuit postarea

O persoană care nu crede în existenţa coronavirusului şi care consideră că pandemia este de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *