marți , 12 noiembrie 2019 1:16 pm
Iasi booked.net
-1°C

Primarul unei comune din Neamț a decis publicarea numerelor mașinilor din care se aruncă/depozitează deșeuri

Primarul unei comune din Neamț a decis publicarea numerelor mașinilor din care se aruncă/depozitează deșeuri, pe raza comunei pe care o conduce.

Edilul local a publicat, pe Facebook, un anunț și o rugăminte, în același timp, adresată tuturor locuitorilor comunei, dar și celor care o tranzitează.

“Stimati cetateni,
A inceput programul de colectare si selectare a deseurilor pe raza comunei Alexandru cel Bun. Va rugam sa ne ajutati la implementarea acestui proiect. Activitatea de colectare se desfasoara in fiecare miercuri pentru ridicarea gunoiului menajer si odata la 3 saptamani, tot in ziua de miercuri, se ridica materialele reciclabile. Pentru materialele reciclabile ati primit 2 saci de plastic: un sac pentru PLASTIC+METAL+STICLA, alt sac pentru HARTIE+CARTON+TEXTILE.

Va multumim celor care au inteles importanta acestui proiect!“

De asemenea, ca o premieră în administrația publică locală, s-a decis publicarea numerelor mașinilor surprinse pe camerele de supraveghere din care se aruncă, sau se depozitează deșeuri în alte locuri decât cele stabilite.

“Am constatat ca sunt si persoane care nu raspund acestor cerinte si nu respecta pe ceilalti cetateni. Va prezentam imaginile de pe camerele de luat vederi cu cei care vor fi sanctionati cu 1000 lei/persoana. Pentru identificarea posesorilor autoturismelor din imagine si a celor care incalca normele de protectia mediului am luat legatura cu Politia. Va atragem atentia inca odata ca vom fi foarte drastici cu cei care incalca regulile!  

NT07PWA, NT43MMM, NT10BSV, B78SRP, NT43SAR, NT09RVB, NT54ATU, NT09MLX, NT25HGP, NT13PAS,
NT06MZJ, NT05KXH, NT74ELA, NT03BTY, NT09FZH, NT88MAC, NT14ANT, NT11BLN, NT10BAF, NT05HUE. NT13DAR. Am sanctionat pe Ursaru Gheorghe si Zargiu Sergiu care au depozitat materiale constructie pe marginea DN15 zona canal.

Ion Rotaru apelează la cei care pot ajuta la identificarea tuturor mașinilor din imagini (și nu sunt puține). Poate că această idee nu este una tocmai rea, la urma urmei.

Recomandări

Amenzile de circulație ar putea crește din 2020

Există o legătură, unii o pot numi „ombilicală”, între salariul minim și amenzile de circulație. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *