Veolia Energie pleacă oficial din oraș

Date:

Contractul dintre Veolia Energie și Primăria Iași a ajuns la final. Compania nu a mai dorit să asigure furnizarea agentului termic în municipiu, astfel încât cele două părți au ajuns la un acord de încetare a contractului.

În aceste condiții, municipalitatea va trebui să achite companiei circa 13,1 milioane de euro în următorii ani, conform unor clauze din contract.

Consiliul Local va analiza în ședința ordinară de mâine, 31 august 2021, un proiect de hotărâre legat de preluarea furnizării agentului termic în oraș de societatea Termo – Service SA. După ce compania Veolia Energie Iași a anunțat că nu va mai continua să gestioneze serviciul de termoficare în municipiul Iași, autoritatea locală a decis să transfere totul către societatea subordonată. În acest sens, pe ordinea de zi a ședinței va figura un proiect prin care Termo-Service SA își va completa domeniul de activitate, prin cel legat de tratarea și eliminarea deșeurilor nepericuloase, conform cod CAEN 3821. Este vorba de gestionarea situației privind arderea cărbunilor pentru furnizarea agentului termic. Odată cu încetarea contractului, autoritatea locală a anunțat și ce se va întâmpla cu preluarea gestionării furnizării agentului termic în municipiu.

Primăria Iași trebuie să plătească 13,1 milioane de euro către Veolia Energie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Primăria IAȘI va organiza acţiunea cultural-caritabilă ”Copii de nota 10”

Cu ocazia începerii noului an școlar, Primăria Municipiului Iaşi,...

Radu BOTEZ, fost VICEPRIMAR al IAȘULUI, noul director ECOPIAȚA

Fostul viceprimar Radu Botez a fost numit director interimar...

Romeo VATRĂ, director pe 4 ani la Aeroportul IAȘI! A dat concurs

Este vorba despre Romeo Vatră, desemnat în funcția de...