joi , 2 decembrie 2021 9:15 am
Iasi booked.net
-1°C

Urmărit internaţional, depistat de poliţiştii de frontieră de la Albiţa

Un bărbat din Republica Moldova, căutat de autorităţile din Federaţia Rusă, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt pe teritoriul acestui stat, a fost depistat şi reţinut de poliţiştii de frontieră de la Albiţa, la scurt timp după ce a trecut graniţa.

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – ITPF Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pasager într-un autocar cu destinaţia Italia, un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 38 de ani. La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă Interpol de către autorităţile din Federaţia Rusă, cu menţiunea căutat în vederea arestării, acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt din proprietatea privată, pe teritoriul acestui stat‘, se menţionează într-un comunicat.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Recomandări

Țigări de contrabandă cu destinația Italia, oprite la Albița

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *