vineri , 14 august 2020 10:29 pm
Iasi booked.net
-1°C

Unde poți merge în Bulgaria cu maximum 50 de lei pe noapte

Coronavirusul și amenințarea valului al doilea limitează din ce în ce mai mult simțul petrecăreț al românilor. Însă nu alungă nevoia de o scurtă vacanță. Și pentru că Grecia ”se ascunde” în spatele formularelor și testelor, Bulgaria devine o a doua opțiune pentru turiștii români.

Iată câteva destinații din Bulgaria, unde te poți caza chiar și cu mai puțin de 50 de lei pe noapte, ceea ce reprezintă o utopie pentru litoralul românesc.

Nisipurile de Aur

Una dintre cele mai căutate destinații turistice este Nisipurile de Aur. Stațiune litorală de pe coasta Mării Negre din Bulgaria, aceasta se află lângă parcul național Varna și la 17 km nord de centrul orașului Varna.

Pentru o scurtă escapadă în stațiune, un cuplu poate plăti un maximum de 87 de lei pe noapte, cu alte cuvinte până în 50 de lei de persoană, pentru o cameră dublă.

Vila Nasco, aflată la 800 de metri de plajă așteaptă turiștii cu prețuri de 48,4 lei/persoană/noapte, în această perioadă.

Și Family Hotel Liana, aflat la un kilometru de plaja Kabakum, oferă turiștilor camere duble cu 48,4 lei/persoană/noapte. În plus, hotelul este destinat familiilor, deci dacă aveți și copii, poate fi o alegere indicată pentru camere triple.

În funcție de poziționarea unității de cazare, costurile pot urca, însă nu cu foarte mult. În plus, multe dintre unitățile de cazare din Nisipurile de Aur nu solicită plata unui avans, punând la dispoziție chiar anularea gratuită a rezervării.

Kranevo

Kranevo este un sat în comuna Balcik, regiunea Dobrici, Dobrogea de Sud, Bulgaria. Nici aici prețurile nu depășesc 50 de lei pe noapte, în această perioadă. Bineînțeles, pentru turiștii care doresc și mic dejun, aceștia trebuie să achite în plus, maximum 2 euro în Kranevo, adică cel mult 10 lei în plus.

Hotelul El Dorado Holiday Village, situat la 1,5 kilometri de plajă, are oferte de cazare de la 45,9 lei/persoană/noapte.

Și Family Hotel Julian, aflat la 500 de metri de plajă, așteaptă turiștii cu prețuri pornind de la 43,5 de lei/persoană/noapte.

Unitățile de cazare din Kranevo așteaptă turiștii cu camere duble sau triple, atenționând încă de pe platformele de rezervări asupra noilor măsuri de protecție.

Balcic

Balcic este un oraș la țărmul Mării Negre, în regiunea Dobrici, Dobrogea de Sud, din nord-estul Bulgariei, situat la o distanță de 42 km de Varna. Cunoscut pentru încărcătura istorică, Balcicul reprezintă una dintre destinațiile turistice, chiar și pentru o zi a turiștilor români.

Având în vedere acestea, în Balcic lucrurile stau chiar și mai bine. Aici putem găsi cazare chiar cu 30 de lei pe noapte/persoană, dacă pretențiile nu sunt foarte mari, iar plimbarea de o zi devine se întinde și pentru o a doua.

Pensiunea Вилла Ирина propune camere pentru două persoane, pornind de la 29,05 de lei/persoană/noapte, paturile duble fiind înlocuite de canapele extensibile.

Desigur, prețurile pot urca în funcție de doleanțele fiecărui turist, putând plăti în jur de 50 de lei/ persoană/ noapte, în această perioadă.

Pensiunea Фема, spre exemplu, are oferte de la 43,5 de lei/persoană/noapte.

Mai multe destinații, pe wall-street.ro

Recomandări

Grecia a extins restricţiile de călătorie pentru români, până la 31 august

Autorităţile din Grecia au extins interdicţia de călătorie şi restricţiile pentru mai multe ţări, printre …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *