vineri , 14 august 2020 10:34 pm
Iasi booked.net
-1°C

Campionate de tenis în perioada 1-9 august la Baza Sportivă Ciric

Municipiul Iași este implicat în fiecare an în organizarea de evenimente cu impact major la nivel local, național și internațional.
Lunile august și septembrie ale acestui an sunt rezervate sportului, mai exact tenisului de câmp, Iașul urmând să găzduiască două mari competiții ale sportului alb. Calendarul și susținerea acestor evenimente au fost votate de Consiliul Local în ședința online de joi, 30 iulie 2020.
Campionatele Naționale Individuale Under 18 de tenis de câmp se vor desfășura în perioada 1 – 9 august 2020 la Baza Sportivă Ciric, beneficiind de participarea a 112 concurenți, la masculin și feminin, aceiași sportivi urmând să facă perechi la dublu și dublu mixt. Meciurile vor avea loc pe cele șase terenuri de tenis impecabil amenajate în interiorul bazei sportive de la Ciric. Competiția este organizată de Municipiul Iași în parteneriat cu SC Concorde Service Center și se va desfășura fără spectatori.
Al doilea mare eveniment sportiv care va avea loc în perioada 14 – 20 septembrie 2020 pe terenurile Bazei Sportive Ciric este Turneul ATP de tenis profesionist Concord Iași Open. Puternicul turneu este organizat de Primăria Municipiului Iași și SC Concorde Service Center, având ca participanți nume importante din tenisul mondial.

Recomandări

Sportul cu cele mai multe cazuri de dopaj în 2020

Atletismul este sportul cu cele mai multe cazuri de dopaj la nivel global, 66, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *