duminică , 24 ianuarie 2021 9:40 pm
Iasi booked.net
-1°C

Unde a ascuns tutunul de narghilea pentru a putea trece frontiera

Un bărbat de 28 de ani din Iaşi a încercat să ascundă în maşina pe care o conducea 60 de pachete cu tutun pentru narghilea.

Potrivit poliţiştilor de frontieră, incidentul s-a produs joi la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni.

Poliţiştii, împreună cu inspectorii vamali au descoperit, în maşina unui ieşean, 60 de pachete tutun aromat pentru narghilea. Pachetele erau ascunse în diferite zone ale autoturismului.

„În data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 03.10, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la intrarea în ţară,   ieşeanul D.A., în vârstă de 28 de ani, conducând un autoturism marca Audi, înmatriculat în România. La controlul de frontieră, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi   lucrători vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în cotiera banchetei spate şi în portbagajul autoturismului, în spaţiul de depozitare al aripei, 60 pachete cu tutun aromat pentru narghilea, marca „Mazaya”, de provenienţă Duty-Free”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Iaşi.

Recomandări

Slujba de pomenire a Maicii Alexandra – Principesa Ileana a României săvârșită la Ateneul Național din Iași

Joi, 21 ianuarie 2021, la Capela Artiștilor din cadrul Ateneului Național din Iași, s-a săvârșit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *