joi , 25 februarie 2021 10:15 am
Iasi booked.net
-1°C

Un val de ger pune stăpânire pe toată România

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au redactat o informare meteorologică valabilă în toată țara, începând de astăzi, 16 ianuarie, și până pe 20 ianuarie. 

Specialiștii au anunțat că avertizarea meteorologică este valabilă începând de sâmbătă, la ora 02:00 și până miercuri, la ora 10:00.

În intervalul menționat vremea va fi deosebit de rece, iar pe parcursul nopților și al dimineților va fi ger, la început în nord-vest, nord-est și centru, apoi și în celelalte regiuni. Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -10 grade și se vor încadra, în general, între -18 și -8 grade, cu cele mai scăzute valori în estul Transilvaniei, sub -20 de grade.

Maximele diurne vor fi în mare parte negative și se vor încadra, în general, între -10 și 0 grade. Local se va semnala ghețuș, precizează meteorologii.

În Iași, temperatura maximă de astăzi va ajunge la -3 grade, mâine la -5, luni si marți -6, iar cea minimă la -12 și -13 grade . Abia de joi temperaturile încep să mai crească, până la maxim 8 grade.

Recomandări

Vreme extrem de rece în România

 Azi vremea va fi extrem de rece în cea mai mare parte a României, geroasă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *