marți , 27 iulie 2021 1:09 pm
Iasi booked.net
-1°C

Un șofer băut a produs un accident grav aseară în Bucium

Un accident violent a avut loc noaptea trecută în Bucium. Un autoturism a fost lovit puternic de o altă mașină, în timp ce staționa la semafor.

În urma impactului o persoana a fost ranită și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Cei doi șoferi implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, stabilindu-se că ambii consumaseră băuturi alcoolice. Polițiștii au întocmit dosar penal și desfășoară cercetări pentru stabilirea situații de fapt.

”Polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel unic de urgență 112, despre o coliziune între 2 autovehicule. Este vorba despre o coliziune față-spate, între 2 autoturisme, în urma căreia au rezultat și victime. De precizat este faptul că ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultând că ar fi consumat băuturi alcoolice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.”- a declarat Anca Vîjiac, purt. de cuv. IPJ Iași

Recomandări

Intersecție mare din Iași, semaforizată în weekend

Intersecţia dintre bulevardul Metalurgiei şi bulevardul Virgil Săhleanu (în faţa intrării principale a uzinei de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *