joi , 9 decembrie 2021 4:57 pm
Iasi booked.net
-1°C

Un preot VINDECAT de COVID-19 a adus un medic la SLUJBĂ, pentru a-i convinge pe oameni să se VACCINEZE

Un preot din București, vindecat de COVID-19, a adus în fața enoriașilor, la slujba religioasă, un medic pentru a le vorbi oamenilor despre beneficiile vaccinării.

Victoria Aramă, care este șef de secție la Institutul „Matei Balș”, a venit alături de soțul ei, care este medic și profesor la Universitatea de Medicină Carol Davila din Capitală. Ea a răspuns tuturor nelămuririlor credincioșilor, invitându-i să se ducă voluntari la Matei Balș ca să se convingă de dramele zilnice de acolo.

„Vedem, zilnic, oameni cum mor. Am văzut tragedii nenumărate printre acești pacienți, multe luni de zile: soți care și-au pierdut soțiile, fiind în saloane apropiate, copii care au rămas fără părinți. Tragedii îngrozitoare. Deci, boala asta există și atâta vreme cât n-am avut vaccin stăteam cu mâinile oarecum încrucișate pentru că, din păcate, nu avem medicamente atât de eficiente cum sunt antibioticele pentru diverse alte boli. Aici nu avem un medicament care să vindece”, le-a spus medicul enoriașilor, potrivit Digi24.

Recomandări

Senatoarea Diana ȘOȘOACĂ, dosar penal la DIICOT după ce a blocat activitatea unui centru de VACCINARE

Senatoarea Diana Șoșoacă este cercetată penal de procurorii DIICOT pentru zădărnicirea combaterii pandemiei COVID-19 după …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *