luni , 21 iunie 2021 3:42 am
Iasi booked.net
-1°C

Un poliţist ieșean a apărut exact când un şofer beat încerca să scape cu amiabilă, la un accident

Un accident între două maşini a avut loc în Iaşi, iar şoferul vinovat era şi băut şi recalcitrant. De asemenea, persoanele cu care se afla şoferul vinovat în maşină s-ar fi manifestat şi ele violent către şoferul nevinovat, iar la un moment dat acesta a început să completeze o foaie de înţelegere amiabilă, la presiunile şoferului vinovat, care îi dicta ce să scrie.

În acel moment, un poliţist ieşean s-a nimerit să fie în zonă, după ce ieşise din tură. Observând incidentul şi întelegând imediat ce se întâmplă, agentul şi-a alertat colegii, simţind halena alcoolică a şoferului vinovat, dar şi comportamentul agresiv al celorlalte persoane din autoturismul acestuia.

În timp ce se afla în timpul liber şi se deplasa pe șos Nicolina, un poliţist din Iaşi a observat un accident şi faptul că dintr-o maşină ieşea fum. Poliţistul s-a oprit pentru a acorda primul ajutor persoanelor implicate şi pentru a scoate bornele autoturismelor implicate.

„Deoarece unul din şoferi prezenta halena alcoolică, poliţistul a decis să anunţe colegii de la rutieră moment în care pasagerii din auto vinovat au devenit recalcitranţi. Poliţistul a ţinut situaţia sub control până la apariţia colegilor de la rutieră şi a echipajului SMURD. În sprijinul celor aflaţi în maşină implicată şi vinovată de producerea accidentului au mai venit alte persoane care se aflau şi ele sub influenţa băuturilor alcoolice şi au început cu toţii să provoace scandal. Poliţiştii de la rutieră au solicitat sprijinul SAS şi Jandarmeriei care au sosit la faţa locului. Toate persoanele au fost conduse la Secţia 6 Poliţie. Poliţistul aflat în timpul liber a rămas la faţa locului până la sosirea echipajelor şi a ajutat la reţinerea celor implicaţi în eveniment”, potrivit bzi.ro.

„Când am ajuns eu la faţa locului, şoferul nevinovat completa amiabila. Totuşi, am observat că şoferul era cumva constrâns de cei vinovaţi. Aceştia îi tot spuneau să scrie şi ce să scrie. Omul avea sânge la nas”, a precizat poliţistul pentru presa locală.

Recomandări

O mașină s-a izbit de alta, pe șoseaua de Centură

Un accident rutier a avut loc în jurul orei 20.00 pe șoseaua de centură a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *