Un inginer și un arhitect, câștigătorii concursului pentru realizarea Skate Park-ului din Parcul Expoziției

Date:

În perioada 21 februarie-18 martie, Fundația Comunitară Iași, cu sprijinul LIDL, a derulat concursul de proiecte în cadrul Fondului SKATE PARK. Acest fond de finanțare a presupus derularea unui competiții de soluții în urma căreia se oferă aproximativ 65.000 de Euro celei mai interesante inițiative propuse de către designerii, arhitecții, artiștii, dar și toți pasionații care își doresc să transforme Skate Park-ul din Parcul Expoziției din Iași.

„Le mulțumim celor 7 echipe – Lorena&George, URBAN LIFESTYLE, arh. Bogdan Andrei Rotaru și Ing. Octavian Ianoș, Ionuț Ciocan, ARH6 Team, SnakePark și ARHITISTIC – care au acceptat provocarea Fondului SKATE PARK, de a gândi, de a schița și de a-și imagina proiecte de reabilitare și înfrumusețare a Skate Park-ului din Parcul Expoziției din Iași.

Comitetul de Jurizare a analizat fiecare mapă de proiect înscrisă în concurs și a decis că la toate aspectele urmărite prin acest fond de finanțare răspunde cel mai bine mapa de proiect a echipei formată din arh. Bogdan Andrei Rotaru și ing. Octavian Ianoș„, se arată pe pagina de Facebook a Fundației Comunitare Iași.

Următorii pași sunt discuția cu echipa câștigătoare pentru rafinarea tuturor detaliilor tehnice ale proiectului, semnarea contractului de finanțare și implementarea propriu-zisă a proiectului. Câștigătorii concursului de proiecte sunt responsabili de punerea în practică a proiectului finanțat, inclusiv de obținerea autorizațiilor necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Curse regulate spre AEROPORT și înapoi în ORAȘ cu autobuzul 50

Dacă aveți programate călătorii cu avionul, nu uitați că...

RAFILA, noi săgeți către Arafat: „Noi de unde să știm că nu mai sunt BANI la UPU, dacă dânșii nu ne notifică?”

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a pledat din nou, luni,...

Ședință CJ IAȘI: Teatrul “Luceafărul” va intra într-un amplu proces de reabilitare și MODERNIZARE

Consiliul Județean Iași a votat astăzi, în ședință ordinară,...