duminică , 5 aprilie 2020 10:24 am
Iasi booked.net
-1°C

Un câine dispărut s-a prezentat singur la Poliție

Polițiștii Secției de Poliție Odessa, Texas, SUA, au avut parte de o surpriză neobișnuită. Un câine dispărut a apărut în secție și s-a urcat cu labele pe tejghea.

Sergentul Rusty Martin a fost cel care s-a ocupat de câine. El susține că patrupedul nu părea stresat de faptul că era “dispărut”, ci părea că vrea să primească atenție, scrie digi-animalworld.tv.

“Eram toți încântați să-l avem în clădire,” a declarat Martin. “Aveam o minge de tenis și i-am aruncat-o prin vestibul de câteva ori. Toată lumea l-a plăcut.”

Deși s-au bucurat de prezența patrupedului, polițiștii de serviciu au încercat să îi găsească stăpânii. Deși câinele purta o zgardă, medalionul cu informații căzuse, așa că ofițerii i-au chemat pe colegii de la protecția animalelor pentru a citi microcipul.

Înainte ca aceștia să ajungă, situația a luat o altă turnură. Câinele a decis că fusese “dispărut” de prea mult timp și s-a întors singur acasă la familia lui.

“A fugit afară la fel de repede pe cât a intrat,” a declarat Martin, ce a detaliat situația și într-un mesaj pe Facebook. “Stăpânul ne-a răspuns a doua zi și a zis că fusese într-adevăr câinele lui și că se întorsese acasă. Trăiește la o mila de secție.”

Câinele, pe nume Chico, a reușit să se prezinte singur la poliție și să-și rezolve propriul caz de dispariție. “Am fost impresionat,” a declarat Martin. “S-ar putea să fie potrivit pentru munca asta.”

Recomandări

Dosare penale pe bandă rulantă pentru zădărnicirea combaterii bolilor

“În ultimele 24 de ore, 862 de autovehicule (cu 2.459 de persoane) au fost preluate, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *