miercuri , 22 septembrie 2021 1:34 am
Iasi booked.net
-1°C

Un blog de travel lansează campania “România celor o mie de lumi” pentru susținerea turismului autohton (VIDEO)

Din dorința de a pune umărul la relansarea turismului intern după ieșirea din perioada de izolare, un cunoscut blog de travel a demarat campania “România celor o mie de lumi”, prin intermediul căreia încearcă să aducă în atenția publicului și pensiuni turistice din România care seamănă foarte bine cu obiective turistice din diferite țări ale lumii, sperând să-i motiveze astfel pe români să-și facă în acest an vacanțele în țară.

“Călător în bascheți”, unul dintre cele mai influente bloguri românești dedicate turismului, aduce în atenția publicului o primă serie de 16 locuri și de pensiuni turistice din România, care seamănă izbitor cu stațiuni sau obiective turistice din diferite țări. Printre cele 16 locuri prezentate se numără Ursa Mică, un camping aflat la Ciocanu, care rivalizează cu Snow Peak Field Suite Hakuba din Japonia, Mocănița de pe Valea Vaserului, care are o soră geamănă în munții Harz din Germania, plaja neștiută de la Șuncuiuș, aproape indentică cu Railay din Thailanda sau satul plutitor Egreta, de la Cazanele Dunării, care aduce cu celebrele bungalouri din resorturile de lux din Maldive, informează libertatea.com

“Criza fără precedent poate avea și un efect pozitiv. Vom alege să zburăm mai puțin, în următoarele luni, dar vom redescoperi țara asta absolut minunată. Avem locuri incredibil de frumoase, care rivalizează cu destinații turistice celebre din diferite țări ale lumii. Visați să ajungeți în Thailanda? Avem și noi un mic colț de Thailanda. Visați să vedeți Bali sau Grecia? Avem un Bali de România. Nu lipseșe nici Maldive. Paradisul îl avem chiar aici, iar noi vrem să-i ajutăm pe români să descopere această lume, într-o singură țară”, a declarat Laura Vereha, susținătoarea proiectului.

În completare a venit și partenerul ei, Sebastian Secan: “Vrem să vă inspirăm să călătoriți în România și vrem să ajutăm turismul autohton în această perioadă dificilă, de aceea am lansat campania “România celor o mie de lumi” – o campanie independentă, realizată cu resurse proprii, pe care am gândit-o cu mare drag de România. Am vrut să punem și noi umărul pentru ca țara aceasta să-și poată reveni cât mai curând. Este un pas mic pe care-l faccem, este un pas mic pe care îl puteți face și voi dacă alegeți vara aceasta să descoperiți România”.

Recomandări

S-au emis primele CĂRȚI de identitate ELECTRONICE

Primele cărți de identitate electronice din România au fost eliberate miercuri dimineață. 24 de tineri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *