joi , 23 septembrie 2021 6:51 pm
Iasi booked.net
-1°C

Companiile aeriene sunt obligate să ramburseze preţul biletelor pentru zborurile anulate, conform legislaţiei europene

Companiile aeriene sunt obligate să ramburseze preţul biletelor pentru zborurile anulate, conform legislaţiei europene, a declarat ieri comisarul pentru transporturi, Adina Vălean.

Ea a spus că cetăţenii trebuie să se adreseze statelor membre de care aparţin, pentru că mai multe ţări au oferit ajutoare de stat companiilor aeriene tocmai pentru a le ajuta să îşi acopere lipsa de lichidităţi.

Tot ieri, vicepreşedintele Comisiei, Frans Timmermans, a anunţat că planul de redresare după epidemie este în curs de finalizare, informează radioiasi.ro.

Comisarul Adina Vălean a anunţat că va prezenta săptămâna viitoare un set de reguli de siguranţă pentru călătoriile cu diferite moduri de transport, în condiţiile în care, treptat, se reiau transporturile transfrontaliere şi se doreşte revigorarea, măcar parţială, a turismului.

Adina Vălean a anunţat că aşa-numitele culoare verzi pentru mărfuri vor fi păstrate în viitorul previzibil.

Adina VăleanCuloarele verzi; chiar lucrăm la culoarele verzi plus, în sensul în care odată cu creşterea volumului de mărfuri cu reluarea activităţilor economice ne gândim să îmbunătăţim anumite lucruri, să introducem în ghidul de frontieră între diverse ţări anumite formulare care să uşureze acest flux.

Vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a anunţat că, în curând, Comisia va prezenta iniţiativa de redresare şi o propunere revizuită de buget multianual al Uniunii Europene pentru 2021-2027l, iar această propunere va avea în centru pactul ecologic.

Frans TimmermansVorbim de nevoia de a mobiliza capacitatea europeană de investiţii, dar este o capacitate limitată din cauza pandemiei, aşa că trebuie să ne asigurăm că investim în economia secolului XXI, nu în cea din secolul trecut. Sfatul meu e să nu îngropaţi banii în bunuri îngheţate din punct de vedere al viitorului. Cărbunele, petrolul nu au viitor; în schimb, energia eoliană, solară au un viitor.

Recomandări

Percheziții efectuate de polițiști în cazuri de furt

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat percheziţii domiciliare în dosare penale întocmite sub …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *