Un bloc din Tătărași este ridicat în ritm alert

Date:

O construcție autorizată acum mai puțin de cinci luni este finalizată aproape „la roșu” în Tătărași, în apropiere de Spitalul de Neurochirurgie. Imobilul are deschidere la str. Dudescu, iar proprietarul are la dispoziție un teren de 1.155 mp unde ridică un bloc cu subsol, parter și 4 etaje.

Beneficiarul a uitat să respecte legea: la amplasament nu este nicio urmă de vreun banner în care spună public ce construcție este ridicată, informează apix.ro.

În urma unei sesizări primite la redacție pe această temă, Apix.ro a verificat dacă șantierul este autorizat, iar din verificări a rezultat că autorizația a fost emisă recent în beneficiul firmei Matelis Grup, o companie relativ nou-înființată (2017).

Conform autorizației 816 eliberată în iulie 2019, imobilul va avea mai multe funcțiuni: spații comerciale, birouri și locuințe. Planul urbanistic zonal a fost aprobat în plenul Consiliului Local încă din luna iulie 2018.

Imobilul ar urma să aibă 24 de apartamente, iar beneficiarul s-a angajat să amenajeze 26 locuri (9 în subteran), relateză în continuare sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Curse regulate spre AEROPORT și înapoi în ORAȘ cu autobuzul 50

Dacă aveți programate călătorii cu avionul, nu uitați că...

RAFILA, noi săgeți către Arafat: „Noi de unde să știm că nu mai sunt BANI la UPU, dacă dânșii nu ne notifică?”

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a pledat din nou, luni,...

Ședință CJ IAȘI: Teatrul “Luceafărul” va intra într-un amplu proces de reabilitare și MODERNIZARE

Consiliul Județean Iași a votat astăzi, în ședință ordinară,...