joi , 2 decembrie 2021 9:41 am
Iasi booked.net
-1°C

Un bărbat aflat în arest la domiciliu și-a omorât iubita în bătaie

Un ieşean de 56 de ani şi-a omorât concubina după ce a bătut-o cu sălbăticie în urma unui scandal. 

Cei doi locuiesc împreună în Iaşi, iar bărbatul se afla în arestat la domiciliu în momentul în care s-a petrecut fapta. Acesta fusese prins băut la volan.

Femeia de 51 de ani a fost lovită, iar cei care şi-au dat seama că a fost omorâtă în urma loviturilor aplicate de concubin. Cei de la Institutul de Medicină Legală au efectuat necropsia și au descoperit toate aceste lucruri și tot ei au  anunţat și poliţia.

„Iniţial s-a înregistrat un dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, pe moarte suspectă. În urma efectuării necropsiei s-a constatat că leziunile s-au datorat unor loviri active, fiind vorba de implicarea factorului uman, dosarul a fost declinat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, pentru efectuarea anchetei pe infracţiunea de omor. S-a stabilit că într-adevăr victima a fost agresată de concubin, de acest inculpat, pentru care s-a formulat o propunere de arestare preventivă. Inculpatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Inculpatul se afla în arest la domiciliu în momentul săvârşirii infracţiunii de omor. Inculpatul a fost cercetat într-o altă cauză, înregistrată şi aflată în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu privire la o infracţiune la regimul rutier”, a declarat Apostol Mihaela, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Recomandări

Femeie moartă în condiții suspecte la Botoșani

Polițiștii investighează moartea suspectă a unei femei din Botoșani, al cărei trup neînsuflețit a fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *