vineri , 27 noiembrie 2020 7:14 am
Iasi booked.net
-1°C

Un bărbat a jefuit o bancă, în capitală doar cu o hârtie pe care scria: „Ai 10 secunde să-mi dai banii, altfel te tai”

Un bărbat a furat 10.000 de lei dintr-o agenţie BRD, folosind doar un o bucată de hârtie pe care i-a dat-o casierei, pe care scria: „Ai 10 secunde sa-mi dai banii, altfel te tai”. Tânăra nu a acţionat butonul de panică şi i-a dat bărbatului toţi banii din sertar.

Poliția a fost anunțată printr-un apel la 112 că într-un sediu bancar din sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a amenințat una dintre casierie și a reușit să fure 10.000 de lei. Amenințarea a fost realizată prin intermediul unui bilet pe care a scris: „Ai 10 secunde să scoți toți banii din sertar… dacă te conformezi ajungi acasă cu bine. Dacă faci un pas greșit te tai.”

Potrivit Poliției Capitalei, marți, în jurul orei 10.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un sediu bancar din sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a amenințat una dintre casierie și a reușit să fure 10.000 de lei. Bărbatul a reușit să fugă înainte de declanșarea sistemului de alertare prin acționarea butonului de panică, potrivit digi24.ro.

„Amenințarea a fost realizată prin intermediul unui înscris. La acel moment, în agenție se aflau doar angajați. Nicio persoană nu a fost rănită”, susțin polițiștii.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei în vederea identificării bărbatului și recuperării prejudiciului.

Recomandări

Suceava: O polițistă a ”deranjat” o femeie în timpul unei partide de amor și s-a ales cu mașina distrusă

Mașina personală a unei polițiste de la Milișăuți a fost avariată intenționat de o femeie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *