vineri , 30 iulie 2021 4:09 pm
Iasi booked.net
-1°C

Un artist din Iași a ajuns după gratii

Un bărbat de 30 de ani a ajuns la închisoare din cauza unor substanțe interzise.

Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, formulată de anchetatori pe numele muzicianului A. C.. Polițiștii îl arestaseră pe artist sub acuzația de trafic de droguri.

La puțin timp de la emiterea hotărârii de arestare preventivă pentru 30 de zile, artistul a contestat-o. Așadar, în zilele viitoare, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași vor decide ce se va întâmpla cu bărbatul cercetat pentru trafic de droguri de mare risc.
Polițiștii au spus că artistul a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva zile. Bărbatul a fost prins în flagrant în cursul zilei de sâmbătă.

La audieri, bărbatul originar din județul Neamț a precizat că pastilele de ecstasy găsit la el erau pentru consum propriu, el recunoscând că deținea substanțele interzise.
Acesta ar fi fost convins să vândă din pastilele de ecstasy către un colaborator sub acoperire. În urma incidentului, artistul de 30 de ani, care ar fi colaborat în trecut cu cântăreți de hip-hop din București, a fost săltat de polițiști.

Recomandări

Un bărbat din județul Iași a fost condamnat la 8 ani de închisoare

Vineri, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Ciurea au aplicat un mandat de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *